De Haven

WSV De Swaenenburght is een compacte, gezellige haven, volledig door haar leden onderhouden!

Ligplaatsinformatie

Ligplaatsen | Beschikbaarheid | Wachtlijst

LIGPLAATSEN

In onze haven beschikken we over vijfenzestig vaste ligplaatsen en een aantal passantenplaatsen. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar.

BESCHIKBAARHEID

Benieuwd of er een passantenplek voor u vrij is in de haven?  Neem gerust even  coontact met ons op, we kijken graag naar de mogelijkheden. 

INSCHRIJVEN

Wilt u ook een plaats in onze haven? Momenteel is er nog een wachtlijst, maar u kunt zich wel aanmelden, hieronder het Aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier

4 + 14 =

Gans Passant

Passanten

Passanten zijn van harte welkom in onze haven.

  • Overnachten kost € 1,50 per meter (de havenmeester komt bij u langs). Betalen kan met pin en contant geld.
  • Douchen € 0,50 / 5 minuten
  • WiFi Internet (gratis).
  • Droger is € 1,- per uur.
  • Wasmachine is € 1,- per uur.
  • Elektra (gratis).
  • Water (gratis).

Let op: Bovengenoemde faciliteiten kunnen enkel met muntgeld betaald worden!

Voor vragen of reservering voor grote boten of groepen kunt u contact opnemen met onze havenmeester:

Piet Ligtenberg bereikbaar op telefoonnummer 06-129 14 252

Haven Impressie

Onderstaand een slider met foto’s van onze locatie en de omgeving. Voor een vergroting klik je op de foto.

Sightseeing

De haven ligt tussen Amsterdam en Haarlem, met op loopafstand ‘Amsterdam Outlet’. Een rondje ringvaart van ongeveer 60 kilometer is zeker een aanrader.

Met een uurtje bent u op het Nieuwe Meer en binnen 2 uur op de Westeinderplassen of het Braassemermeer. Ook op loopafstand vindt u het dorpscentrum van Zwanenburg met vele shops, restaurants, snackbars en supermarkten.

Vlakbij de haven bevindt zich het treinstation van Halfweg. Vanaf het station staat u binnen vijftien minuten in het centrum van Amsterdam. Hier kunt u een bezoek brengen aan de vele musea, bijvoorbeeld het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum en/of de vele markten zoals het Waterlooplein en de Albert Cuypmarkt. In tegenovergestelde richting ligt het mooie Haarlem op slechts vijf treinminuten. Lekker uitwaaien op het strand van Zandvoort? Het overig openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar vanaf de haven.

De haven is een perfecte startplaats voor fietsliefhebbers. Direct aan de haven loopt een speciaal aangelegde veilige fietsroute van 62 kilometer, naar Amsterdam of Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, en Haarlemmerliede met onderweg pontjes, leuke tussenstops etc.

Het is natuurlijk mogelijk verkorte routes te nemen. 

Gastenboek

Alle berichten die door onze passanten zijn opgeschreven in ons Gastenboek kan je hier terugvinden. Leuk om te zien dat veel mensen elk jaar weer terugkomen en de positieve berichten geven wel aan dat het goed toeven is bij WSV De Swaenenburght!