Lisa Geers

Lisa Geers

29-04-1994 - Vicevoorzitter / Barteam sinds 2023 - Boot: "Nova".

Acht jaar geleden is de haven in mijn leven gekomen door mijn schoonfamilie die al jaren plezier beleven aan de pleziervaart. Sinds vorig jaar hebben mijn vriend Michel en ik het varen zelf kunnen ondervinden met onze eigen kajuitboot en we willen niet meer anders. De boot is onze tweede thuis geworden.

Van kleins af aan is zorgen voor anderen mijn passie en daarom heb ik gekozen voor de opleiding verpleegkundige en daarna nog de specialistische opleiding tot kinderverpleegkundige. Ik heb jarenlang gewerkt als (senior)verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen en halverwege dit jaar, heb ik de overstap gemaakt naar een huisartsenpraktijk.  

Ik ben iemand die van aanpakken houdt en het leuk vindt, om in mijn vrije tijd, ideeën werkelijkheid te maken, zoals het verbouwen van onze kajuitboot.

Het is leuk om te zien dat de haven in de loop der jaren aan het vernieuwen is en daar wil ik een steentje aan bij dragen. Momenteel houd ik mij bezig met de Facebook-pagina en ik heb twee keer het “Opening Vaarseizoen” mogen organiseren voor de leden. Ik hoop snel nog meer voor de haven te kunnen betekenen, tot gauw!